Australi Oz Lotto rezultate

1.2 milion €

Jackpot Next

Luaj Australi Oz Lotto Online

rezultatet më të fundit e martë, 18 shkurt 2020.

9 11 13 16 37 39 43 29 31
numrat çmim
7 3.1 milion €
6 + 1 18628 €
6 2895 €
5 + 1 227 €
5 34 €
4 17 €
3 + 1 10 €

Australi Oz Lotto rezultate e martë, 11 shkurt 2020.

8 19 20 21 24 26 31 1 12
numrat çmim
7 Nuk ka fitues
6 + 1 19024 €
6 2350 €
5 + 1 164 €
5 31 €
4 14 €
3 + 1 9 €

Australi Oz Lotto rezultate e martë, 4 shkurt 2020.

4 5 11 16 24 31 35 7 14
numrat çmim
7 6.2 milion €
6 + 1 12237 €
6 2317 €
5 + 1 182 €
5 29 €
4 15 €
3 + 1 9 €

Biletat mund të blihen në Australi. Tërheq janë në e martë.

Shanset për të fituar në Australi Oz Lotto

Në Australi Oz Lotto lojtar zgjedh 7 numrat në mes 1 - 45

  • Jackpot në Australi Oz Lotto është fituar nëpërmjet krahasimit 7 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 45379620
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 3241401
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 180078
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 29602
  • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 3430
  • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 154
  • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 87