Australi Powerball Lotto rezultate

7.4 milion €

Jackpot Next

Luaj Australi Powerball Lotto Online

rezultatet më të fundit e enjte, 5 dhjetor 2019.

14 19 20 27 29 30 32 6
numrat çmim
7 + 1 Nuk ka fitues
7 Nuk ka fitues
6 + 1 6339 €
6 246 €
5 + 1 107 €
5 29 €
4 + 1 46 €
3 + 1 11 €
2 + 1 7 €

Australi Powerball Lotto rezultate e enjte, 28 nëntor 2019.

4 12 18 20 21 23 30 1
numrat çmim
7 + 1 Nuk ka fitues
7 51740 €
6 + 1 3720 €
6 284 €
5 + 1 107 €
5 25 €
4 + 1 46 €
3 + 1 11 €
2 + 1 7 €

Australi Powerball Lotto rezultate e enjte, 21 nëntor 2019.

1 2 3 12 13 23 25 1
numrat çmim
7 + 1 24.5 milion €
7 13891 €
6 + 1 2753 €
6 268 €
5 + 1 96 €
5 26 €
4 + 1 44 €
3 + 1 11 €
2 + 1 7 €

Biletat mund të blihen në Australi. Tërheq janë në e enjte.

Shanset për të fituar në Australi Powerball Lotto

Në Australi Powerball Lotto lojtar zgjedh 7 numrat në mes 1 - 35

  • Jackpot në Australi Powerball Lotto është fituar nëpërmjet krahasimit 7 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 134490400
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 7 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 7078443
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 686176
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 36115
  • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 16943
  • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 892
  • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 1173
  • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 188
  • 9. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 66