Australi Saturday Lotto rezultate

2.5 milion €

Jackpot Next

Luaj Australi Saturday Lotto Online

rezultatet më të fundit e shtunë, 18 janar 2020.

3 10 12 24 34 35 38 40
numrat çmim
6 537523 €
5 + 1 6310 €
5 757 €
4 22 €
3 + 1 16 €
2 + 2 9 €
1 + 2 9 €

Australi Saturday Lotto rezultate e shtunë, 11 janar 2020.

11 17 18 20 37 41 15 36
numrat çmim
6 1.4 milion €
5 + 1 6468 €
5 868 €
4 23 €
3 + 1 15 €
2 + 2 9 €
1 + 2 9 €

Australi Saturday Lotto rezultate e shtunë, 4 janar 2020.

11 16 33 38 40 42 12 45
numrat çmim
6 938770 €
5 + 1 9655 €
5 830 €
4 23 €
3 + 1 16 €
2 + 2 9 €
1 + 2 9 €

Biletat mund të blihen në Australi. Tërheq janë në e shtunë.

Shanset për të fituar në Australi Saturday Lotto

Në Australi Saturday Lotto lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 45

  • Jackpot në Australi Saturday Lotto është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 8145060
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 678755
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 36689
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 733
  • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 297
  • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 2 numra shtesë. Shanset janë 1 në 144
  • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore dhe 2 numra shtesë. Shanset janë 1 në 144