Lotaria Australiane Oz Lotto rezultate

6.1 milion €

Jackpot Next

Luaj Oz Lotto Online

rezultatet më të fundit e martë, 11 gusht 2020.

2020/1382

 • 5
 • 10
 • 17
 • 22
 • 27
 • 30
 • 43
 • 25
 • 35
numrat çmim
7 *
6 + 1 13597 €
6 1781 €
5 + 1 196 €
5 26 €
4 14 €
3 + 1 9 €

Lotaria Australiane Oz Lotto rezultate e martë, 4 gusht 2020.

2020/1381

 • 25
 • 29
 • 32
 • 33
 • 34
 • 36
 • 41
 • 3
 • 4
numrat çmim
7 *
6 + 1 10412 €
6 2831 €
5 + 1 326 €
5 33 €
4 17 €
3 + 1 11 €

Lotaria Australiane Oz Lotto rezultate e martë, 28 korrik 2020.

2020/1380

 • 10
 • 18
 • 23
 • 26
 • 27
 • 32
 • 36
 • 5
 • 20
numrat çmim
7 3.6 milion €
6 + 1 17001 €
6 2979 €
5 + 1 205 €
5 31 €
4 15 €
3 + 1 9 €

* Nuk ka fitues

Biletat mund të blihen në Australi. Tërheq janë në e martë.

Shanset për të fituar në Oz Lotto

Në Oz Lotto lojtar zgjedh 7 numrat në mes 1 - 45 dhe 2 numrat bonus.

 • Jackpot në Oz Lotto është fituar nëpërmjet krahasimit 7 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 45379620
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 3241401
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 180078
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 29602
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 3430
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 154
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 87