Lotaria Australiane Powerball Lotto rezultate

1.8 milion €

Jackpot Next

Luaj Powerball Online

rezultatet më të fundit e enjte, 30 korrik 2020.

2020/1263

 • 3
 • 9
 • 19
 • 24
 • 27
 • 30
 • 35
 • 1
numrat çmim
7 + 1 12.2 milion €
7 102901 €
6 + 1 2695 €
6 264 €
5 + 1 99 €
5 24 €
4 + 1 45 €
3 + 1 11 €
2 + 1 7 €

Lotaria Australiane Powerball Lotto rezultate e enjte, 23 korrik 2020.

2020/1262

 • 3
 • 7
 • 9
 • 16
 • 17
 • 28
 • 32
 • 6
numrat çmim
7 + 1 *
7 58724 €
6 + 1 2340 €
6 228 €
5 + 1 96 €
5 24 €
4 + 1 43 €
3 + 1 11 €
2 + 1 7 €

Lotaria Australiane Powerball Lotto rezultate e enjte, 16 korrik 2020.

2020/1261

 • 11
 • 14
 • 18
 • 23
 • 26
 • 32
 • 34
 • 5
numrat çmim
7 + 1 *
7 26980 €
6 + 1 2576 €
6 249 €
5 + 1 94 €
5 26 €
4 + 1 43 €
3 + 1 10 €
2 + 1 6 €

* Nuk ka fitues

Biletat mund të blihen në Australi. Tërheq janë në e enjte.

Shanset për të fituar në Powerball

Në Powerball lojtar zgjedh 7 numrat në mes 1 - 35 dhe 1 numra shtesë.

 • Jackpot në Powerball është fituar nëpërmjet krahasimit 7 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 134490400
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 7 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 7078443
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 686176
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 36115
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 16943
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 892
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 1173
 • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 188
 • 9. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 66