Lotaria Australiane Saturday Lotto rezultate

2.4 milion €

Jackpot Next

Luaj Saturday Lotto Online

rezultatet më të fundit e shtunë, 19 shtator 2020.

2020/4087

 • 1
 • 8
 • 14
 • 23
 • 26
 • 41
 • 12
 • 33
numrat çmim
6 464611 €
5 + 1 5355 €
5 574 €
4 19 €
3 + 1 13 €
2 + 2 8 €
1 + 2 8 €

Lotaria Australiane Saturday Lotto rezultate e shtunë, 12 shtator 2020.

2020/4085

 • 12
 • 27
 • 28
 • 31
 • 36
 • 39
 • 6
 • 24
numrat çmim
6 389645 €
5 + 1 7897 €
5 813 €
4 22 €
3 + 1 14 €
2 + 2 8 €
1 + 2 8 €

Lotaria Australiane Saturday Lotto rezultate e shtunë, 5 shtator 2020.

2020/4083

 • 2
 • 3
 • 13
 • 32
 • 37
 • 38
 • 29
 • 36
numrat çmim
6 2.5 milion €
5 + 1 6904 €
5 770 €
4 22 €
3 + 1 15 €
2 + 2 8 €
1 + 2 8 €

* Nuk ka fitues

Biletat mund të blihen në Australi. Tërheq janë në e shtunë.

Shanset për të fituar në Saturday Lotto

Në Saturday Lotto lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 45 dhe 2 numrat bonus.

 • Jackpot në Saturday Lotto është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 8145060
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 678755
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 36689
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 733
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 297
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 2 numra shtesë. Shanset janë 1 në 144
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore dhe 2 numra shtesë. Shanset janë 1 në 144