Afrika e Jugut Daily Lotto results

18278.5 €

Jackpot Next

Luaj Afrika e Jugut Daily Lotto Online

Itali SuperEnalotto

171.2 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e hënë, 17 qershor 2019

8 9 17 20 28
Numbers Prize
5 19175.69 €
4 18.57 €
3 1.2 €
2 0.3 €

Afrika e Jugut Daily Lotto results e diel, 16 qershor 2019

8 14 20 29 33
Numbers Prize
5 3597.54 €
4 19.84 €
3 1.29 €
2 0.31 €

Afrika e Jugut Daily Lotto results e shtunë, 15 qershor 2019

13 15 21 28 33
Numbers Prize
5 27723.45 €
4 19.56 €
3 1.23 €
2 0.3 €

Tërheq janë në e hënë, e diel dhe e shtunë.

Biletat mund të blihen në Afrika e Jugut dhe Online.

Në Daily Lotto lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 36.

Shanset për të fituar në Daily Lotto

Daily Lotto ka 4 nivelet çmimin.

  • Jackpot në Daily Lotto është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 376992.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 2432.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 81.
  • Çmimi më i vogël në Daily Lotto është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 8.

Faqja zyrtare