Afrika e Jugut Llotaria rezultate

186237.07 €

Jackpot Next

Luaj Afrika e Jugut Llotaria Online

U.S. Mega Millions

215.1 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e shtunë, 08 dhjetor 2018

3 7 12 21 27 29 39
Numbers Prize
6 2.9 milion €
5 + 1 6247.3 €
5 87.61 €
4 + 1 77.6 €
4 4.91 €
3 + 1 4.4 €
3 3.1 €
2 + 1 1.24 €

Afrika e Jugut Llotaria rezultate e mërkurë, 05 dhjetor 2018

2 8 11 25 26 28 44
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 2012.29 €
5 218.73 €
4 + 1 123.81 €
4 7.91 €
3 + 1 6.53 €
3 3.2 €
2 + 1 1.27 €

Afrika e Jugut Llotaria rezultate e shtunë, 01 dhjetor 2018

1 16 19 29 45 49 10
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 2572.04 €
5 273.86 €
4 + 1 123.34 €
4 9.5 €
3 + 1 5.52 €
3 3.17 €
2 + 1 1.26 €

Afrika e Jugut Llotaria rezultate e mërkurë, 28 nëntor 2018

2 4 20 38 40 45 24
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 6533.12 €
5 277.12 €
4 + 1 142.02 €
4 11.33 €
3 + 1 6.94 €
3 3.14 €
2 + 1 1.26 €

Afrika e Jugut Llotaria rezultate e shtunë, 24 nëntor 2018

6 11 22 27 34 51 19
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 2688.69 €
5 212.55 €
4 + 1 95.82 €
4 8.15 €
3 + 1 4.68 €
3 3.17 €
2 + 1 1.26 €

Tërheq janë në e shtunë dhe e mërkurë

Biletat mund të blihen në Afrika e Jugut dhe Online.

Në Afrika e Jugut Llotaria lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 52dhe 1 numrat bonus.

Shanset për të fituar në Afrika e Jugut Llotaria

Afrika e Jugut Llotaria ka 8 nivelet çmimin.

  • Jackpot në Afrika e Jugut Llotaria është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 20358520.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 3393087.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 75402.
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 30161.
  • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1371.
  • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 1028.
  • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 72.
  • Çmimi më i vogël në Afrika e Jugut Llotaria është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 96.

Afrika e Jugut Llotaria është organizuar nga Ithuba - Faqja zyrtare