Australi Monday Lotto rezultate

616819.16 €

Jackpot Next

Luaj Australi Monday Lotto Online

U.S. Powerball

225.5 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e hënë, 11 shkurt 2019

1 14 21 33 41 44 26 37
Numbers Prize
6 614910.91 €
5 + 1 2707.66 €
5 330.14 €
4 18.85 €
3 + 1 11.41 €
2 + 2 8.82 €
1 + 2 8.82 €

Australi Monday Lotto rezultate e hënë, 04 shkurt 2019

6 22 26 31 38 42 8 23
Numbers Prize
6 628913.97 €
5 + 1 4801 €
5 304.83 €
4 18.15 €
3 + 1 10.44 €
2 + 2 7.01 €
1 + 2 7.01 €

Australi Monday Lotto rezultate e hënë, 28 janar 2019

1 6 12 14 41 42 13 23
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 2665.36 €
5 415.98 €
4 21.65 €
3 + 1 10.71 €
2 + 2 6.7 €
1 + 2 6.7 €

Australi Monday Lotto rezultate e hënë, 21 janar 2019

2 17 19 24 32 43 37 40
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 2232.65 €
5 337.57 €
4 19.62 €
3 + 1 11.16 €
2 + 2 9.11 €
1 + 2 9.11 €

Australi Monday Lotto rezultate e hënë, 14 janar 2019

8 11 14 18 37 43 6 9
Numbers Prize
6 626133.14 €
5 + 1 4329.84 €
5 345.84 €
4 18.79 €
3 + 1 10.3 €
2 + 2 6.45 €
1 + 2 6.45 €

Tërheq janë në e hënë

Biletat mund të blihen në Australi dhe Online.

Në Australi Monday Lotto lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 45dhe 2 numrat bonus.

Shanset për të fituar në Australi Monday Lotto

Australi Monday Lotto ka 7 nivelet çmimin.

  • Jackpot në Australi Monday Lotto është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 8145060.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 678755.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 36689.
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 733.
  • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 297.
  • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 2 numrat bonus. Shanset janë 1 në 144.
  • Çmimi më i vogël në Australi Monday Lotto është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore dhe 2 numrat bonus. Shanset janë 1 në 144.

Australi Monday Lotto është organizuar nga Tatts - Faqja zyrtare