Australi Oz Lotto rezultate

9.3 milion €

Jackpot Next

Luaj Australi Oz Lotto Online

U.S. Powerball

111.9 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e martë, 15 janar 2019

15 20 27 28 31 36 42 38 40
Numbers Prize
7 Nuk ka fitues
6 + 1 46221.54 €
6 3660.09 €
5 + 1 279.65 €
5 32.81 €
4 16.26 €
3 + 1 10.64 €

Australi Oz Lotto rezultate e martë, 08 janar 2019

5 12 20 32 35 36 43 10 45
Numbers Prize
7 Nuk ka fitues
6 + 1 62638.88 €
6 3306.73 €
5 + 1 245.64 €
5 33.18 €
4 17.01 €
3 + 1 10.1 €

Australi Oz Lotto rezultate e martë, 01 janar 2019

11 20 23 26 30 32 44 6 18
Numbers Prize
7 Nuk ka fitues
6 + 1 14952.88 €
6 1924.08 €
5 + 1 219.89 €
5 30.44 €
4 15.27 €
3 + 1 9.63 €

Australi Oz Lotto rezultate e martë, 25 dhjetor 2018

4 7 11 28 32 33 38 3 40
Numbers Prize
7 6.1 milion €
6 + 1 20484.96 €
6 1984.7 €
5 + 1 205.58 €
5 26.11 €
4 14.2 €
3 + 1 9.27 €

Australi Oz Lotto rezultate e martë, 18 dhjetor 2018

4 13 15 16 27 29 45 26 43
Numbers Prize
7 Nuk ka fitues
6 + 1 32007.97 €
6 3138.04 €
5 + 1 200.55 €
5 27.04 €
4 14.55 €
3 + 1 9.81 €

Tërheq janë në e martë

Biletat mund të blihen në Australi dhe Online.

Në Australi Oz Lotto lojtar zgjedh 7 numrat në mes 1 - 45dhe 2 numrat bonus.

Shanset për të fituar në Australi Oz Lotto

Australi Oz Lotto ka 7 nivelet çmimin.

  • Jackpot në Australi Oz Lotto është fituar nëpërmjet krahasimit 7 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 45379620.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 3241401.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 180078.
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 29602.
  • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 3430.
  • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 154.
  • Çmimi më i vogël në Australi Oz Lotto është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 87.

Australi Oz Lotto është organizuar nga Tatts - Faqja zyrtare