Australi Powerball Lotto rezultate

12.6 milion €

Jackpot Next

Luaj Australi Powerball Lotto Online

U.S. Mega Millions

169.2 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e enjte, 18 prill 2019

1 2 4 11 17 21 30 2
Numbers Prize
7 + 1 Nuk ka fitues
7 Nuk ka fitues
6 + 1 12040.95 €
6 332.16 €
5 + 1 104.54 €
5 26.53 €
4 + 1 45.81 €
3 + 1 11.44 €
2 + 1 7.06 €

Australi Powerball Lotto rezultate e enjte, 11 prill 2019

8 15 18 19 20 22 32 9
Numbers Prize
7 + 1 Nuk ka fitues
7 62305.7 €
6 + 1 2820.42 €
6 268.33 €
5 + 1 103.75 €
5 26.09 €
4 + 1 44.29 €
3 + 1 10.92 €
2 + 1 6.62 €

Australi Powerball Lotto rezultate e enjte, 04 prill 2019

2 12 14 16 21 25 33 4
Numbers Prize
7 + 1 Nuk ka fitues
7 Nuk ka fitues
6 + 1 5686.31 €
6 288.52 €
5 + 1 116.44 €
5 30.92 €
4 + 1 48.42 €
3 + 1 11.67 €
2 + 1 6.87 €

Australi Powerball Lotto rezultate e enjte, 28 mars 2019

4 5 25 26 27 30 34 18
Numbers Prize
7 + 1 12.5 milion €
7 9158.91 €
6 + 1 4145.99 €
6 375.53 €
5 + 1 120.77 €
5 30.6 €
4 + 1 48.88 €
3 + 1 11.33 €
2 + 1 6.71 €

Australi Powerball Lotto rezultate e enjte, 21 mars 2019

3 14 20 27 29 30 31 7
Numbers Prize
7 + 1 Nuk ka fitues
7 71107.92 €
6 + 1 4345.47 €
6 302.15 €
5 + 1 103.31 €
5 28.2 €
4 + 1 44.04 €
3 + 1 10.72 €
2 + 1 6.39 €

Tërheq janë në e enjte

Biletat mund të blihen në Australi dhe Online.

Në Australi Powerball Lotto lojtar zgjedh 7 numrat në mes 1 - 35.

Shanset për të fituar në Australi Powerball Lotto

Australi Powerball Lotto ka 9 nivelet çmimin.

  • Jackpot në Australi Powerball Lotto është fituar nëpërmjet krahasimit 7 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 134490400.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 7 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 7078443.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 686176.
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 36115.
  • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 16943.
  • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 892.
  • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 1173.
  • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 188.
  • Çmimi më i vogël në Australi Powerball Lotto është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 66.

Australi Powerball Lotto është organizuar nga Tatts - Faqja zyrtare