Australi Wednesday Lotto rezultate

632134.97 €

Jackpot Next

Luaj Australi Wednesday Lotto Online

U.S. Mega Millions

215.1 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e mërkurë, 05 dhjetor 2018

6 12 17 19 24 45 3 23
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 2258.41 €
5 303.91 €
4 16.98 €
3 + 1 8.68 €
2 + 2 6.55 €
1 + 2 6.55 €

Australi Wednesday Lotto rezultate e mërkurë, 28 nëntor 2018

2 23 30 38 39 44 1 24
Numbers Prize
6 632725.04 €
5 + 1 4520.19 €
5 386.25 €
4 21.57 €
3 + 1 12.34 €
2 + 2 8.76 €
1 + 2 8.76 €

Australi Wednesday Lotto rezultate e mërkurë, 21 nëntor 2018

1 6 14 18 19 20 24 32
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 4180.98 €
5 205.42 €
4 14.41 €
3 + 1 10.02 €
2 + 2 9.06 €
1 + 2 9.06 €

Australi Wednesday Lotto rezultate e mërkurë, 14 nëntor 2018

4 14 15 22 30 37 5 41
Numbers Prize
6 633920.98 €
5 + 1 3006.47 €
5 365.96 €
4 17.84 €
3 + 1 10.84 €
2 + 2 9.61 €
1 + 2 9.61 €

Australi Wednesday Lotto rezultate e mërkurë, 07 nëntor 2018

16 20 30 31 32 40 28 39
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 8390.8 €
5 489.58 €
4 29.49 €
3 + 1 18.7 €
2 + 2 16.38 €
1 + 2 16.38 €

Tërheq janë në e mërkurë

Biletat mund të blihen në Australi dhe Online.

Në Australi Wednesday Lotto lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 45dhe 2 numrat bonus.

Shanset për të fituar në Australi Wednesday Lotto

Australi Wednesday Lotto ka 7 nivelet çmimin.

  • Jackpot në Australi Wednesday Lotto është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 8145060.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 678755.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 36689.
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 733.
  • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 297.
  • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 2 numrat bonus. Shanset janë 1 në 144.
  • Çmimi më i vogël në Australi Wednesday Lotto është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore dhe 2 numrat bonus. Shanset janë 1 në 144.

Australi Wednesday Lotto është organizuar nga Tatts - Faqja zyrtare