Brazil Dia de Sorte results

482269.77 €

Jackpot Next

Luaj Brazil Dia de Sorte Online

Itali SuperEnalotto

171.2 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e shtunë, 15 qershor 2019

7 10 12 13 17 21 22 9
Numbers Prize
7 + 1 Nuk ka fitues
7 Nuk ka fitues
6 + 1 403.89 €
6 403.44 €
5 + 1 5.05 €
5 4.59 €
4 + 1 1.38 €
4 0.92 €
0 + 1 0.46 €

Brazil Dia de Sorte results e enjte, 13 qershor 2019

7 10 16 18 24 25 27 12
Numbers Prize
7 + 1 Nuk ka fitues
7 Nuk ka fitues
6 + 1 431.91 €
6 431.45 €
5 + 1 5.11 €
5 4.64 €
4 + 1 1.39 €
4 0.93 €
0 + 1 0.46 €

Brazil Dia de Sorte results e martë, 11 qershor 2019

6 10 11 14 20 24 25 7
Numbers Prize
7 + 1 Nuk ka fitues
7 Nuk ka fitues
6 + 1 1041.98 €
6 1041.51 €
5 + 1 5.09 €
5 4.63 €
4 + 1 1.39 €
4 0.93 €
0 + 1 0.46 €

Tërheq janë në e shtunë, e enjte dhe e martë.

Biletat mund të blihen në Brazil dhe Online.

Në Dia de Sorte lojtar zgjedh 7 numrat në mes 1 - 31.

Shanset për të fituar në Dia de Sorte

Dia de Sorte ka 9 nivelet çmimin.

  • Jackpot në Dia de Sorte është fituar nëpërmjet krahasimit 7 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 31554900.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 7 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 2868627.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 187827.
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 17075.
  • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 5444.
  • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 495.
  • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 445.
  • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 40.
  • Çmimi më i vogël në Dia de Sorte është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 12.

Faqja zyrtare