Brazil Dupla Sena rezultate

U.S. Powerball

111.9 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e enjte, 17 janar 2019

Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
6 Nuk ka fitues
5 1004.06 €
5 853.45 €
4 19.11 €
4 16.87 €
3 0.49 €
3 0.49 €

Brazil Dupla Sena rezultate e martë, 15 janar 2019

Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
6 Nuk ka fitues
5 462.33 €
5 669.38 €
4 13.38 €
4 13.87 €
3 0.42 €
3 0.43 €

Brazil Dupla Sena rezultate e shtunë, 12 janar 2019

Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
6 Nuk ka fitues
5 938.91 €
5 548.53 €
4 19.18 €
4 15.21 €
3 0.5 €
3 0.44 €

Brazil Dupla Sena rezultate e enjte, 10 janar 2019

Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
6 37355.05 €
5 870.75 €
5 804.29 €
4 14.25 €
4 20.24 €
3 0.42 €
3 0.55 €

Brazil Dupla Sena rezultate e martë, 08 janar 2019

Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
6 Nuk ka fitues
5 913.36 €
5 924.77 €
4 18.86 €
4 20.11 €
3 0.49 €
3 0.5 €

Tërheq janë në e enjte, e martë dhe e shtunë

Biletat mund të blihen në Brazil.

Në Brazil Dupla Sena lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 50.

Shanset për të fituar në Brazil Dupla Sena

Brazil Dupla Sena ka 4 nivelet çmimin.

  • Jackpot në Brazil Dupla Sena është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 15890700.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 60192.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1120.
  • Çmimi më i vogël në Brazil Dupla Sena është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 60.

Brazil Dupla Sena është organizuar nga Caixa - Faqja zyrtare