Brazil Lotofacil results

1 milion €

Jackpot Next

Luaj Brazil Lotofacil Online

Itali SuperEnalotto

171.2 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e hënë, 17 qershor 2019

1 2 5 6 7 8 9 11 12 13 15 19 21 23 24
Numbers Prize
15 Nuk ka fitues
14 416.85 €
13 4.59 €
12 1.84 €
11 0.92 €

Brazil Lotofacil results e premte, 14 qershor 2019

1 3 4 6 7 10 12 13 14 17 18 19 21 22 24
Numbers Prize
15 29193.35 €
14 192.14 €
13 4.58 €
12 1.83 €
11 0.92 €

Brazil Lotofacil results e mërkurë, 12 qershor 2019

1 2 5 7 8 9 10 11 12 13 14 19 21 22 25
Numbers Prize
15 502606.28 €
14 423.69 €
13 4.62 €
12 1.85 €
11 0.92 €

Tërheq janë në e hënë, e premte dhe e mërkurë.

Biletat mund të blihen në Brazil dhe Online.

Në Lotofacil lojtar zgjedh 15 numrat në mes 1 - 25.

Shanset për të fituar në Lotofacil

Lotofacil ka 5 nivelet çmimin.

  • Jackpot në Lotofacil është fituar nëpërmjet krahasimit 15 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 3268760.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 14 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 21791.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 13 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 691.
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 12 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 59.
  • Çmimi më i vogël në Lotofacil është fituar nëpërmjet krahasimit 11 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 11.

Faqja zyrtare