Brazil Mega-Sena rezultate

U.S. Mega Millions

215.1 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e shtunë, 08 dhjetor 2018

11 13 16 24 31 46
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 5140.96 €
4 129.12 €

Brazil Mega-Sena rezultate e enjte, 06 dhjetor 2018

2 10 12 27 45 56
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 5493.11 €
4 107.59 €

Brazil Mega-Sena rezultate e martë, 04 dhjetor 2018

3 13 40 44 46 50
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 7931.99 €
4 203.62 €

Brazil Mega-Sena rezultate e shtunë, 01 dhjetor 2018

4 6 17 34 51 57
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 5698 €
4 137.54 €

Brazil Mega-Sena rezultate e mërkurë, 28 nëntor 2018

2 8 18 37 56 58
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 5294.97 €
4 119.79 €

Tërheq janë në e shtunë, e enjte, e martë dhe e mërkurë

Biletat mund të blihen në Brazil.

Në Brazil Mega-Sena lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 60.

Shanset për të fituar në Brazil Mega-Sena

Brazil Mega-Sena ka 3 nivelet çmimin.

  • Jackpot në Brazil Mega-Sena është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 50063856.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 154518.
  • Çmimi më i vogël në Brazil Mega-Sena është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 2332.

Brazil Mega-Sena është organizuar nga Caixa - Faqja zyrtare