Hong Kong Mark Six rezultate

U.S. Powerball

550.9 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e enjte, 21 mars 2019

7 12 22 32 37 45 47
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 107111.81 €
5 5981.73 €
4 + 1 1078.19 €
4 71.88 €
3 + 1 35.94 €
3 4.5 €

Hong Kong Mark Six rezultate e martë, 19 mars 2019

4 18 23 38 40 46 15
Numbers Prize
6 1.8 milion €
5 + 1 132087.63 €
5 12358.48 €
4 + 1 1077.87 €
4 71.86 €
3 + 1 35.92 €
3 4.5 €

Hong Kong Mark Six rezultate e shtunë, 16 mars 2019

5 9 12 23 31 43 29
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 156829.04 €
5 3889.57 €
4 + 1 1077.94 €
4 71.86 €
3 + 1 35.93 €
3 4.5 €

Hong Kong Mark Six rezultate e enjte, 14 mars 2019

4 10 25 28 40 43 39
Numbers Prize
6 2.6 milion €
5 + 1 34270.77 €
5 8307.21 €
4 + 1 1077.84 €
4 71.86 €
3 + 1 35.92 €
3 4.5 €

Hong Kong Mark Six rezultate e martë, 12 mars 2019

6 21 27 33 38 47 46
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 246666.44 €
5 7829.88 €
4 + 1 1077.66 €
4 71.84 €
3 + 1 35.92 €
3 4.49 €

Tërheq janë në e enjte, e martë dhe e shtunë

Biletat mund të blihen në Hong Kong.

Në Hong Kong Mark Six lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 49dhe 1 numrat bonus.

Shanset për të fituar në Hong Kong Mark Six

Hong Kong Mark Six ka 7 nivelet çmimin.

  • Jackpot në Hong Kong Mark Six është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 13983816.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 2330636.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 54201.
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 44393.
  • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1032.
  • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 2436.
  • Çmimi më i vogël në Hong Kong Mark Six është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 57.

Hong Kong Mark Six është organizuar nga Hong Kong Jockey Club - Faqja zyrtare