Hungari Hatoslotto rezultate

1.1 milion €

Jackpot Next

Luaj Hungari Hatoslotto Online

U.S. Powerball

108.9 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e diel, 11 nëntor 2018

3 16 20 28 35 36
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 1941.17 €
4 30.55 €
3 5.99 €

Hungari Hatoslotto rezultate e diel, 04 nëntor 2018

1 4 10 34 42 45
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 1151.38 €
4 23.25 €
3 5.13 €

Hungari Hatoslotto rezultate e diel, 28 tetor 2018

1 10 11 31 34 38
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 1693.94 €
4 28.93 €
3 5.51 €

Hungari Hatoslotto rezultate e diel, 21 tetor 2018

1 16 30 33 41 44
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 1490.6 €
4 23.7 €
3 5.39 €

Hungari Hatoslotto rezultate e diel, 14 tetor 2018

1 3 11 20 26 33
Numbers Prize
6 223354.88 €
5 994.66 €
4 17.85 €
3 4.32 €

Tërheq janë në e diel

Biletat mund të blihen në Hungari dhe Online.

Në Hungari Hatoslotto lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 45.

Shanset për të fituar në Hungari Hatoslotto

Hungari Hatoslotto ka 4 nivelet çmimin.

  • Jackpot në Hungari Hatoslotto është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 8145060.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 34808.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 733.
  • Çmimi më i vogël në Hungari Hatoslotto është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 45.

Faqja zyrtare