Hungari Otoslotto rezultate

U.S. Powerball

111.9 milion € Luaj

Hungari Otoslotto rezultate e shtunë, 12 janar 2019

5 7 36 76 82
Numbers Prize
5 Nuk ka fitues
4 3516.75 €
3 53.12 €
2 4.23 €

Hungari Otoslotto rezultate e shtunë, 05 janar 2019

4 8 25 57 65
Numbers Prize
5 Nuk ka fitues
4 2985.78 €
3 43.22 €
2 3.9 €

Hungari Otoslotto rezultate e shtunë, 29 dhjetor 2018

3 18 43 55 74
Numbers Prize
5 Nuk ka fitues
4 2324.79 €
3 41.41 €
2 3.71 €

Hungari Otoslotto rezultate e shtunë, 22 dhjetor 2018

16 26 28 46 49
Numbers Prize
5 Nuk ka fitues
4 6200.09 €
3 65.94 €
2 5.02 €

Tërheq janë në e shtunë

Biletat mund të blihen në Hungari dhe Online.

Në Hungari Otoslotto lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 90.

Shanset për të fituar në Hungari Otoslotto

Hungari Otoslotto ka 4 nivelet çmimin.

  • Jackpot në Hungari Otoslotto është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 43949268.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 103410.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1231.
  • Çmimi më i vogël në Hungari Otoslotto është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 44.

Faqja zyrtare