Irlandë Daily Million results

Itali SuperEnalotto

171.2 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e hënë, 17 qershor 2019

12 14 23 28 33 34 19
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 501.02 €
4 + 1 100.2 €
4 25.05 €
3 + 1 10.02 €
3 3.01 €

Irlandë Daily Million results e hënë, 17 qershor 2019

13 20 29 30 33 34 31
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 501.02 €
4 + 1 100.2 €
4 25.05 €
3 + 1 10.02 €
3 3.01 €

Irlandë Daily Million results e diel, 16 qershor 2019

3 4 8 14 16 23 7
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 Nuk ka fitues
4 + 1 100.14 €
4 25.03 €
3 + 1 10.01 €
3 3 €

Tërheq janë në e hënë dhe e diel.

Biletat mund të blihen në Irlandë.

Në Daily Million lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 39 dhe 1 numrat bonus.

Shanset për të fituar në Daily Million

Daily Million ka 7 nivelet çmimin.

  • Jackpot në Daily Million është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 3262623.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 543771.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 16993.
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 6797.
  • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 439.
  • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 329.
  • Çmimi më i vogël në Daily Million është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 33.

Faqja zyrtare