Izrael Double Lotto rezultate

U.S. Powerball

225.5 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e martë, 12 shkurt 2019

10 11 17 21 23 32 7
Numbers Prize
6 + 1 Nuk ka fitues
6 Nuk ka fitues
5 + 1 1767.04 €
5 225.52 €
4 + 1 65.66 €
4 21.41 €
3 + 1 16.65 €
3 4.76 €

Izrael Double Lotto rezultate e shtunë, 09 shkurt 2019

3 7 9 21 22 33 7
Numbers Prize
6 + 1 Nuk ka fitues
6 238021.72 €
5 + 1 1473.36 €
5 183.28 €
4 + 1 45.23 €
4 18.09 €
3 + 1 14.28 €
3 4.76 €

Izrael Double Lotto rezultate e enjte, 07 shkurt 2019

4 13 18 22 28 34 3
Numbers Prize
6 + 1 Nuk ka fitues
6 Nuk ka fitues
5 + 1 2733.49 €
5 219.01 €
4 + 1 67.57 €
4 23.48 €
3 + 1 17.73 €
3 4.79 €

Izrael Double Lotto rezultate e martë, 05 shkurt 2019

1 6 12 17 22 26 6
Numbers Prize
6 + 1 2.4 milion €
6 Nuk ka fitues
5 + 1 1759.48 €
5 200.83 €
4 + 1 55.74 €
4 19.7 €
3 + 1 15.86 €
3 4.81 €

Izrael Double Lotto rezultate e shtunë, 02 shkurt 2019

11 18 19 25 35 37 5
Numbers Prize
6 + 1 Nuk ka fitues
6 119253.73 €
5 + 1 3176.44 €
5 223.72 €
4 + 1 72.98 €
4 27.19 €
3 + 1 18.13 €
3 4.77 €

Tërheq janë në e martë, e shtunë dhe e enjte

Biletat mund të blihen në Israel.

Në Izrael Double Lotto lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 37.

Shanset për të fituar në Izrael Double Lotto

Izrael Double Lotto ka 8 nivelet çmimin.

  • Jackpot në Izrael Double Lotto është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 18598272.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 2656896.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 99991.
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 14284.
  • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 2666.
  • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 381.
  • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 207.
  • Çmimi më i vogël në Izrael Double Lotto është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 30.

Izrael Double Lotto është organizuar nga National Lottery of Israel - Faqja zyrtare