Japoni Loto 6 rezultate

1.6 milion €

Jackpot Next

Luaj Japoni Loto 6 Online

U.S. Powerball

111.9 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e enjte, 17 janar 2019

5 10 22 27 38 42 36
Numbers Prize
6 1.5 milion €
5 + 1 80601.46 €
5 2041.57 €
4 54.19 €
3 7.97 €

Japoni Loto 6 rezultate e hënë, 14 janar 2019

1 15 26 27 29 33 18
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 114032.18 €
5 2575.65 €
4 55.97 €
3 8 €

Japoni Loto 6 rezultate e enjte, 10 janar 2019

8 16 20 28 37 43 29
Numbers Prize
6 1.6 milion €
5 + 1 147033.75 €
5 3273.37 €
4 66.42 €
3 8.01 €

Japoni Loto 6 rezultate e hënë, 07 janar 2019

2 8 10 12 19 23 16
Numbers Prize
6 1.2 milion €
5 + 1 28874.41 €
5 908.2 €
4 27.18 €
3 8 €

Japoni Loto 6 rezultate e enjte, 27 dhjetor 2018

1 4 9 16 23 31 42
Numbers Prize
6 1.6 milion €
5 + 1 110658.99 €
5 1515.86 €
4 40.06 €
3 7.86 €

Tërheq janë në e enjte dhe e hënë

Biletat mund të blihen në Japoni dhe Online.

Në Japoni Loto 6 lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 43dhe 1 numrat bonus.

Shanset për të fituar në Japoni Loto 6

Japoni Loto 6 ka 5 nivelet çmimin.

  • Jackpot në Japoni Loto 6 është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 6096454.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 1016076.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 28224.
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 610.
  • Çmimi më i vogël në Japoni Loto 6 është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 39.

Japoni Loto 6 është organizuar nga Takarakuji - Faqja zyrtare