Japoni Mini Loto results

82446.38 €

Jackpot Next

Luaj Japoni Mini Loto Online

Itali SuperEnalotto

171.2 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e martë, 18 qershor 2019

21 24 26 27 28 22
Numbers Prize
5 106569.36 €
4 + 1 1177.33 €
4 133.56 €
3 10.72 €

Japoni Mini Loto results e martë, 11 qershor 2019

3 4 9 11 29 5
Numbers Prize
5 68185.99 €
4 + 1 908.34 €
4 59.24 €
3 5.76 €

Japoni Mini Loto results e martë, 04 qershor 2019

2 3 8 16 27 17
Numbers Prize
5 83007.38 €
4 + 1 1039.57 €
4 65.23 €
3 6.61 €

Tërheq janë në e martë.

Biletat mund të blihen në Japoni dhe Online.

Në Japoni Mini Loto lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 31 dhe 1 numrat bonus.

Shanset për të fituar në Japoni Mini Loto

Japoni Mini Loto ka 4 nivelet çmimin.

  • Jackpot në Japoni Mini Loto është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 169911.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 33982.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1359.
  • Çmimi më i vogël në Japoni Mini Loto është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 52.

Faqja zyrtare