Kanada Lotto 649 rezultate

3.3 milion €

Jackpot Next

Luaj Kanada Lotto 649 Online

U.S. Powerball

225.5 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e mërkurë, 13 shkurt 2019

5 19 24 29 36 41 9
Numbers Prize
6 3.3 milion €
5 + 1 67198.45 €
5 1349.39 €
4 52.26 €
3 6.55 €
2 + 1 3.28 €
2 1.97 €

Kanada Lotto 649 rezultate e shtunë, 09 shkurt 2019

1 24 35 41 42 49 18
Numbers Prize
6 3.3 milion €
5 + 1 40457.46 €
5 2210.78 €
4 61.6 €
3 6.53 €
2 + 1 3.27 €
2 1.96 €

Kanada Lotto 649 rezultate e mërkurë, 06 shkurt 2019

1 16 27 28 36 39 9
Numbers Prize
6 3.3 milion €
5 + 1 49151.59 €
5 2409.42 €
4 60.16 €
3 6.6 €
2 + 1 3.3 €
2 1.98 €

Kanada Lotto 649 rezultate e shtunë, 02 shkurt 2019

14 16 25 29 30 48 12
Numbers Prize
6 22.1 milion €
5 + 1 245592.72 €
5 1749.26 €
4 58.5 €
3 6.63 €
2 + 1 3.31 €
2 1.99 €

Kanada Lotto 649 rezultate e mërkurë, 30 janar 2019

3 7 27 37 43 48 45
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 103206.78 €
5 1146.71 €
4 45.64 €
3 6.54 €
2 + 1 3.27 €
2 1.96 €

Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë

Biletat mund të blihen në Canada dhe Online.

Në Kanada Lotto 649 lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 49dhe 1 numrat bonus.

Shanset për të fituar në Kanada Lotto 649

Kanada Lotto 649 ka 7 nivelet çmimin.

  • Jackpot në Kanada Lotto 649 është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 13983816.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 2330636.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 55492.
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1033.
  • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 57.
  • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 81.
  • Çmimi më i vogël në Kanada Lotto 649 është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 8.

Kanada Lotto 649 është organizuar nga Interprovincial Lottery Corporation - Faqja zyrtare