Kanada Lotto Max rezultate

U.S. Mega Millions

169.2 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e premte, 19 prill 2019

2 16 21 33 39 42 47 1
Numbers Prize
7 Nuk ka fitues
6 + 1 215189.5 €
6 3467.49 €
5 68.67 €
4 13.15 €
3 + 1 13.15 €
3 3.29 €

Kanada Lotto Max rezultate e premte, 12 prill 2019

2 20 21 30 31 39 45 18
Numbers Prize
7 Nuk ka fitues
6 + 1 217433.99 €
6 3790.79 €
5 73.37 €
4 13.22 €
3 + 1 13.22 €
3 3.31 €

Kanada Lotto Max rezultate e premte, 05 prill 2019

1 2 16 21 23 25 28 48
Numbers Prize
7 36.2 milion €
6 + 1 Nuk ka fitues
6 3342.14 €
5 69.17 €
4 13.16 €
3 + 1 13.16 €
3 3.29 €

Kanada Lotto Max rezultate e premte, 29 mars 2019

10 12 19 22 25 32 42 39
Numbers Prize
7 Nuk ka fitues
6 + 1 51716.68 €
6 3333.37 €
5 69.26 €
4 13.2 €
3 + 1 13.2 €
3 3.31 €

Kanada Lotto Max rezultate e premte, 22 mars 2019

1 3 20 21 27 28 44 43
Numbers Prize
7 Nuk ka fitues
6 + 1 115005.72 €
6 4076.93 €
5 69.02 €
4 13.11 €
3 + 1 13.11 €
3 3.28 €

Tërheq janë në e premte

Biletat mund të blihen në Canada.

Në Kanada Lotto Max lojtar zgjedh 7 numrat në mes 1 - 49dhe 1 numrat bonus.

Shanset për të fituar në Kanada Lotto Max

Kanada Lotto Max ka 7 nivelet çmimin.

  • Jackpot në Kanada Lotto Max është fituar nëpërmjet krahasimit 7 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 28663528.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 4090504.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 99768.
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1584.
  • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 71.
  • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 77.
  • Çmimi më i vogël në Kanada Lotto Max është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 8.

Kanada Lotto Max është organizuar nga Interprovincial Lottery Corporation - Faqja zyrtare