Kanada Quebec 49 rezultate

U.S. Powerball

225.5 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e mërkurë, 13 shkurt 2019

13 27 32 40 45 46 26
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 491.19 €
4 49.12 €
3 6.55 €
2 + 1 3.28 €

Kanada Quebec 49 rezultate e shtunë, 09 shkurt 2019

4 5 30 31 40 44 39
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 489.91 €
4 48.99 €
3 6.53 €
2 + 1 3.27 €

Kanada Quebec 49 rezultate e mërkurë, 06 shkurt 2019

8 14 35 37 39 48 2
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 495.3 €
4 49.53 €
3 6.6 €
2 + 1 3.3 €

Kanada Quebec 49 rezultate e shtunë, 02 shkurt 2019

2 7 12 34 37 45 36
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 496.86 €
4 49.68 €
3 6.63 €
2 + 1 3.31 €

Kanada Quebec 49 rezultate e mërkurë, 30 janar 2019

4 11 26 39 40 46 45
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 49043.93 €
5 490.44 €
4 49.04 €
3 6.54 €
2 + 1 3.27 €

Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë

Biletat mund të blihen në Canada.

Në Kanada Quebec 49 lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 49dhe 1 numrat bonus.

Shanset për të fituar në Kanada Quebec 49

Kanada Quebec 49 ka 6 nivelet çmimin.

  • Jackpot në Kanada Quebec 49 është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 13983816.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 2277667.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 54201.
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1032.
  • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 57.
  • Çmimi më i vogël në Kanada Quebec 49 është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 81.

Faqja zyrtare