Kanada Western 6/49 rezultate

U.S. Mega Millions

215.1 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e shtunë, 08 dhjetor 2018

5 7 8 26 36 45 6
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 330.07 €
4 33.01 €
3 6.6 €
2 + 1 1.98 €
2 0.66 €

Kanada Western 6/49 rezultate e mërkurë, 05 dhjetor 2018

3 6 19 37 40 42 5
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 332.51 €
4 33.25 €
3 6.65 €
2 + 1 1.99 €
2 0.67 €

Kanada Western 6/49 rezultate e shtunë, 01 dhjetor 2018

10 12 15 18 23 32 14
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 330.46 €
4 33.05 €
3 6.61 €
2 + 1 1.98 €
2 0.66 €

Kanada Western 6/49 rezultate e mërkurë, 28 nëntor 2018

14 20 26 29 32 40 45
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 32985.9 €
5 329.86 €
4 32.99 €
3 6.59 €
2 + 1 1.98 €
2 0.66 €

Kanada Western 6/49 rezultate e shtunë, 24 nëntor 2018

3 7 11 14 41 47 27
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 331.94 €
4 33.19 €
3 6.64 €
2 + 1 1.99 €
2 0.67 €

Tërheq janë në e shtunë dhe e mërkurë

Biletat mund të blihen në Canada.

Në Kanada Western 6/49 lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 49dhe 1 numrat bonus.

Shanset për të fituar në Kanada Western 6/49

Kanada Western 6/49 ka 7 nivelet çmimin.

  • Jackpot në Kanada Western 6/49 është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 13983816.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 2330638.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 55494.
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1014.
  • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 58.
  • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 81.
  • Çmimi më i vogël në Kanada Western 6/49 është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 8.

Faqja zyrtare