Kolumbi Baloto rezultate

6.5 milion €

Jackpot Next

Luaj Kolumbi Baloto Online

U.S. Powerball

225.5 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e mërkurë, 13 shkurt 2019

1 5 6 8 27 14
Numbers Prize
5 + 1 Nuk ka fitues
5 Nuk ka fitues
4 + 1 340.22 €
4 23.51 €
3 + 1 11.59 €
3 2.15 €
2 + 1 2.65 €
1 + 1 1.57 €
0 + 1 1.57 €

Kolumbi Baloto rezultate e shtunë, 09 shkurt 2019

3 5 30 37 39 12
Numbers Prize
5 + 1 Nuk ka fitues
5 Nuk ka fitues
4 + 1 609.44 €
4 55.55 €
3 + 1 13.83 €
3 3.28 €
2 + 1 2.98 €
1 + 1 1.58 €
0 + 1 1.58 €

Kolumbi Baloto rezultate e mërkurë, 06 shkurt 2019

1 10 23 38 43 7
Numbers Prize
5 + 1 Nuk ka fitues
5 Nuk ka fitues
4 + 1 357.74 €
4 43.47 €
3 + 1 14.13 €
3 3.45 €
2 + 1 2.59 €
1 + 1 1.6 €
0 + 1 1.6 €

Kolumbi Baloto rezultate e shtunë, 02 shkurt 2019

16 17 21 22 43 3
Numbers Prize
5 + 1 Nuk ka fitues
5 Nuk ka fitues
4 + 1 645.47 €
4 41.53 €
3 + 1 14.92 €
3 2.88 €
2 + 1 2.78 €
1 + 1 1.6 €
0 + 1 1.6 €

Kolumbi Baloto rezultate e mërkurë, 30 janar 2019

16 18 19 21 38 7
Numbers Prize
5 + 1 Nuk ka fitues
5 Nuk ka fitues
4 + 1 675.78 €
4 55.43 €
3 + 1 11.51 €
3 3.12 €
2 + 1 2.39 €
1 + 1 1.56 €
0 + 1 1.56 €

Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë

Biletat mund të blihen në Colombia dhe Online.

Në Kolumbi Baloto lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 43.

Shanset për të fituar në Kolumbi Baloto

Kolumbi Baloto ka 9 nivelet çmimin.

  • Jackpot në Kolumbi Baloto është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 15401568.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1026771.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 81060.
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 5404.
  • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 2190.
  • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 146.
  • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 182.
  • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 41.
  • Çmimi më i vogël në Kolumbi Baloto është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 30.

Faqja zyrtare