Meksikë Chispazo results

6994.46 €

Jackpot Next

Luaj Meksikë Chispazo Online

Itali SuperEnalotto

171.2 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e hënë, 17 qershor 2019

10 12 17 18 20
Numbers Prize
5 12014.94 €
4 43.75 €
3 2.32 €
2 0.46 €

Meksikë Chispazo results e hënë, 17 qershor 2019

5 9 17 22 26
Numbers Prize
5 5954.71 €
4 53.48 €
3 2.41 €
2 0.46 €

Meksikë Chispazo results e diel, 16 qershor 2019

4 5 14 18 26
Numbers Prize
5 5719.66 €
4 57.39 €
3 2.65 €
2 0.46 €

Tërheq janë në e hënë dhe e diel.

Biletat mund të blihen në Meksikë dhe Online.

Në Chispazo lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 28.

Shanset për të fituar në Chispazo

Chispazo ka 4 nivelet çmimin.

  • Jackpot në Chispazo është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 98280.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 855.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 39.
  • Çmimi më i vogël në Chispazo është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 6.

Faqja zyrtare