Mexico Melate Retro rezultate

1.4 milion €

Jackpot Next

Luaj Mexico Melate Retro Online

U.S. Powerball

225.5 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e martë, 12 shkurt 2019

5 6 11 20 28 29 17
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 232.08 €
4 6.24 €
3 0.97 €
2 + 1 0.73 €
1 + 1 0.45 €

Mexico Melate Retro rezultate e shtunë, 09 shkurt 2019

2 12 13 20 23 29 10
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 2918.72 €
5 58.24 €
4 6.65 €
3 0.98 €
2 + 1 0.73 €
1 + 1 0.45 €

Mexico Melate Retro rezultate e martë, 05 shkurt 2019

8 9 17 20 25 30 37
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 2687.22 €
5 42.46 €
4 6.34 €
3 0.98 €
2 + 1 0.74 €
1 + 1 0.45 €

Mexico Melate Retro rezultate e shtunë, 02 shkurt 2019

7 8 10 19 20 30 29
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 1451.33 €
5 35.5 €
4 5.13 €
3 0.97 €
2 + 1 0.73 €
1 + 1 0.45 €

Mexico Melate Retro rezultate e martë, 29 janar 2019

2 19 23 28 29 35 12
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 260.85 €
4 6.69 €
3 0.98 €
2 + 1 0.74 €
1 + 1 0.46 €

Tërheq janë në e martë dhe e shtunë

Biletat mund të blihen në Meksikë dhe Online.

Në Mexico Melate Retro lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 39dhe 1 numrat bonus.

Shanset për të fituar në Mexico Melate Retro

Mexico Melate Retro ka 7 nivelet çmimin.

  • Jackpot në Mexico Melate Retro është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 3262623.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 543770.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 16993.
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 438.
  • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 33.
  • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 44.
  • Çmimi më i vogël në Mexico Melate Retro është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 15.

Faqja zyrtare