New Zealand Powerball rezultate

3.5 milion €

Jackpot Next

Luaj New Zealand Powerball Online

U.S. Mega Millions

169.2 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e shtunë, 20 prill 2019

1 10 21 32 37 39 2 19
Numbers Prize
6 + 1 Nuk ka fitues
6 589371.06 €
5 + 1 + 1 20587.32 €
5 + 1 912.35 €
5 + 1 12646.73 €
5 417.86 €
4 + 1 + 1 68.37 €
4 + 1 38.31 €
4 + 1 34.77 €
4 20.04 €
3 + 1 + 1 24.76 €
3 + 1 10.49 €
3 + 1 13.56 €
3 1.65 €

New Zealand Powerball rezultate e mërkurë, 17 prill 2019

9 18 21 27 34 35 10 11
Numbers Prize
6 + 1 9.6 milion €
6 148224.8 €
5 + 1 + 1 Nuk ka fitues
5 + 1 1191.13 €
5 + 1 12966.11 €
5 375.9 €
4 + 1 + 1 64.62 €
4 + 1 35.57 €
4 + 1 33.79 €
4 18.38 €
3 + 1 + 1 23.72 €
3 + 1 10.55 €
3 + 1 13.04 €
3 1.66 €

New Zealand Powerball rezultate e shtunë, 13 prill 2019

1 8 10 18 26 28 2 31
Numbers Prize
6 + 1 Nuk ka fitues
6 198662.02 €
5 + 1 + 1 Nuk ka fitues
5 + 1 693.13 €
5 + 1 8874.24 €
5 263.43 €
4 + 1 + 1 64.97 €
4 + 1 29.2 €
4 + 1 29.2 €
4 14.9 €
3 + 1 + 1 23.84 €
3 + 1 10.61 €
3 + 1 12.52 €
3 1.67 €

New Zealand Powerball rezultate e mërkurë, 10 prill 2019

17 22 31 32 33 40 5 6
Numbers Prize
6 + 1 Nuk ka fitues
6 Nuk ka fitues
5 + 1 + 1 Nuk ka fitues
5 + 1 1278.81 €
5 + 1 18640.53 €
5 394.49 €
4 + 1 + 1 78.66 €
4 + 1 36.95 €
4 + 1 36.95 €
4 19.66 €
3 + 1 + 1 25.62 €
3 + 1 10.6 €
3 + 1 14.3 €
3 1.67 €

New Zealand Powerball rezultate e shtunë, 06 prill 2019

10 11 14 22 28 40 8 12
Numbers Prize
6 + 1 Nuk ka fitues
6 197833.82 €
5 + 1 + 1 Nuk ka fitues
5 + 1 986.4 €
5 + 1 15143.8 €
5 371.53 €
4 + 1 + 1 62.32 €
4 + 1 32.05 €
4 + 1 32.05 €
4 17.21 €
3 + 1 + 1 21.96 €
3 + 1 10.57 €
3 + 1 12.46 €
3 1.67 €

Tërheq janë në e shtunë dhe e mërkurë

Biletat mund të blihen në Zelanda e Re dhe Online.

Në New Zealand Powerball lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 40dhe 1 numrat bonus.

Shanset për të fituar në New Zealand Powerball

New Zealand Powerball ka 14 nivelet çmimin.

 • Jackpot në New Zealand Powerball është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 38383800.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 3838380.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore, 1 numrat bonus dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 6397300.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 639730.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 193858.
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 19386.
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore, 1 numrat bonus dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 77543.
 • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 7754.
 • 9. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 4846.
 • 10. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 485.
 • 11. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore, 1 numrat bonus dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 3635.
 • 12. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 363.
 • 13. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 352.
 • Çmimi më i vogël në New Zealand Powerball është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 35.

Faqja zyrtare