Ontario Lottario rezultate

U.S. Mega Millions

215.1 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e shtunë, 08 dhjetor 2018

2 7 15 20 32 35 31
Numbers Prize
6 1.2 milion €
5 + 1 6601.37 €
5 330.07 €
4 6.6 €
3 2.64 €

Ontario Lottario rezultate e shtunë, 01 dhjetor 2018

8 14 19 20 26 31 16
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 6609.31 €
5 330.46 €
4 6.61 €
3 2.64 €

Ontario Lottario rezultate e shtunë, 24 nëntor 2018

4 7 11 14 36 37 1
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 6638.77 €
5 331.94 €
4 6.64 €
3 2.65 €

Ontario Lottario rezultate e shtunë, 17 nëntor 2018

2 5 8 35 42 43 34
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 6670.24 €
5 333.51 €
4 6.67 €
3 2.67 €

Ontario Lottario rezultate e shtunë, 10 nëntor 2018

4 6 17 19 25 45 10
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 6640.48 €
5 332.03 €
4 6.64 €
3 2.66 €

Tërheq janë në e shtunë

Biletat mund të blihen në Canada.

Në Ontario Lottario lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 45dhe 1 numrat bonus.

Shanset për të fituar në Ontario Lottario

Ontario Lottario ka 5 nivelet çmimin.

  • Jackpot në Ontario Lottario është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 4072530.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 678755.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 17862.
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 366.
  • Çmimi më i vogël në Ontario Lottario është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 23.

Faqja zyrtare