Ontario Ontario 49 rezultate

1.3 milion €

Jackpot Next

Luaj Ontario Ontario 49 Online

U.S. Powerball

111.9 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e mërkurë, 16 janar 2019

16 27 31 32 35 41 47
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 32673.4 €
5 326.74 €
4 32.67 €
3 6.53 €
2 + 1 1.96 €
2 0.65 €

Ontario Ontario 49 rezultate e shtunë, 12 janar 2019

8 10 16 23 29 49 46
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 327.19 €
4 32.72 €
3 6.54 €
2 + 1 1.96 €
2 0.65 €

Ontario Ontario 49 rezultate e mërkurë, 09 janar 2019

20 25 30 33 37 42 24
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 32574.25 €
5 325.75 €
4 32.57 €
3 6.51 €
2 + 1 1.95 €
2 0.65 €

Ontario Ontario 49 rezultate e shtunë, 05 janar 2019

12 16 18 22 31 33 49
Numbers Prize
6 1.3 milion €
5 + 1 Nuk ka fitues
5 323.7 €
4 32.37 €
3 6.47 €
2 + 1 1.94 €
2 0.65 €

Ontario Ontario 49 rezultate e mërkurë, 02 janar 2019

2 3 4 10 19 32 5
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 321.83 €
4 32.18 €
3 6.44 €
2 + 1 1.93 €
2 0.64 €

Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë

Biletat mund të blihen në Canada dhe Online.

Në Ontario Ontario 49 lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 49dhe 1 numrat bonus.

Shanset për të fituar në Ontario Ontario 49

Ontario Ontario 49 ka 7 nivelet çmimin.

  • Jackpot në Ontario Ontario 49 është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 13983816.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 2330636.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 55492.
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1033.
  • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 57.
  • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 82.
  • Çmimi më i vogël në Ontario Ontario 49 është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 8.

Faqja zyrtare