Peru Tinka results

4.6 milion €

Jackpot Next

Luaj Peru Tinka Online

U.S. Powerball

225.5 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e mërkurë, 13 shkurt 2019

5 13 30 33 35 40 32
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 1300.74 €
4 + 1 130.07 €
4 26.01 €
3 + 1 13.01 €
3 1.3 €

Peru Tinka results e diel, 10 shkurt 2019

1 12 19 20 33 43 42
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 1305.52 €
4 + 1 130.55 €
4 26.11 €
3 + 1 13.05 €
3 1.31 €

Peru Tinka results e mërkurë, 06 shkurt 2019

1 9 20 26 27 37 22
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 13033.28 €
5 1303.33 €
4 + 1 130.33 €
4 26.06 €
3 + 1 13.04 €
3 1.3 €

Peru Tinka results e diel, 03 shkurt 2019

8 16 24 32 37 40 44
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 13044 €
5 1304.4 €
4 + 1 130.44 €
4 26.09 €
3 + 1 13.05 €
3 1.3 €

Peru Tinka results e mërkurë, 30 janar 2019

24 33 36 37 42 43 29
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 1291.02 €
4 + 1 129.1 €
4 25.82 €
3 + 1 12.91 €
3 1.29 €

Tërheq janë në e mërkurë dhe e diel

Biletat mund të blihen në Peru dhe Online.

Në Peru Tinka lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 45dhe 1 numrat bonus.

Shanset për të fituar në Peru Tinka

Peru Tinka ka 7 nivelet çmimin.

  • Jackpot në Peru Tinka është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 8145060.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 1357510.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 35724.
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 14290.
  • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 772.
  • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 579.
  • Çmimi më i vogël në Peru Tinka është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 48.

Faqja zyrtare