Rusi Gosloto 6/45 rezultate

U.S. Powerball

111.9 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e shtunë, 19 janar 2019

2 6 13 23 37 45
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 Nuk ka fitues
4 35.9 €
3 4.29 €
2 1.31 €

Rusi Gosloto 6/45 rezultate e premte, 18 janar 2019

16 21 30 31 36 40
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 4077.19 €
4 38.46 €
3 4.15 €
2 1.31 €

Rusi Gosloto 6/45 rezultate e premte, 18 janar 2019

6 9 17 38 39 40
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 1963.53 €
4 28.04 €
3 4.31 €
2 1.31 €

Rusi Gosloto 6/45 rezultate e enjte, 17 janar 2019

26 32 38 39 43 45
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 Nuk ka fitues
4 52.4 €
3 5.7 €
2 1.31 €

Rusi Gosloto 6/45 rezultate e enjte, 17 janar 2019

5 7 9 21 24 40
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 987.6 €
4 20.57 €
3 3.45 €
2 1.31 €

Tërheq janë në e shtunë, e premte dhe e enjte

Biletat mund të blihen në Rusi.

Në Rusi Gosloto 6/45 lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 45.

Shanset për të fituar në Rusi Gosloto 6/45

Rusi Gosloto 6/45 ka 5 nivelet çmimin.

  • Jackpot në Rusi Gosloto 6/45 është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 8145060.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 34808.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 733.
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 45.
  • Çmimi më i vogël në Rusi Gosloto 6/45 është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 7.

Rusi Gosloto 6/45 është organizuar nga Stoloto - Faqja zyrtare