Turqi Lotto 6/49 rezultate

U.S. Mega Millions

215.1 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e shtunë, 08 dhjetor 2018

1 5 7 14 46 47
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 1256.87 €
4 13.68 €
3 1.96 €

Turqi Lotto 6/49 rezultate e mërkurë, 05 dhjetor 2018

16 18 23 24 37 47
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 1072.84 €
4 13.98 €
3 1.95 €

Turqi Lotto 6/49 rezultate e shtunë, 01 dhjetor 2018

6 17 20 31 32 47
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 813.61 €
4 12.74 €
3 1.87 €

Turqi Lotto 6/49 rezultate e mërkurë, 28 nëntor 2018

9 21 30 33 39 42
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 729.8 €
4 10.51 €
3 1.67 €

Turqi Lotto 6/49 rezultate e shtunë, 24 nëntor 2018

1 11 14 20 30 44
Numbers Prize
6 289947.67 €
5 969.31 €
4 12.21 €
3 1.85 €

Tërheq janë në e shtunë dhe e mërkurë

Biletat mund të blihen në Turqi.

Në Turqi Lotto 6/49 lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 49.

Shanset për të fituar në Turqi Lotto 6/49

Turqi Lotto 6/49 ka 4 nivelet çmimin.

  • Jackpot në Turqi Lotto 6/49 është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 13983816.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 54201.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1032.
  • Çmimi më i vogël në Turqi Lotto 6/49 është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 57.

Turqi Lotto 6/49 është organizuar nga Millî Piyango İdaresi - Faqja zyrtare