U.K. EuroMillions rezultate

U.S. Mega Millions

171.5 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e premte, 13 shtator 2019

1 12 27 42 47 6 7
Numbers Prize
5 + 2 Nuk ka fitues
5 + 1 372153.71 €
5 21669.67 €
4 + 2 2043.16 €
4 + 1 118.83 €
4 48.58 €
3 + 2 73.49 €
3 + 1 9.61 €
3 9.39 €
2 + 2 13.07 €
2 + 1 5.14 €
2 3.24 €
1 + 2 7.04 €

U.K. EuroMillions rezultate e martë, 10 shtator 2019

3 22 25 30 49 3 6
Numbers Prize
5 + 2 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 36528.6 €
4 + 2 2382.21 €
4 + 1 103.39 €
4 40.94 €
3 + 2 55.28 €
3 + 1 8.94 €
3 8.16 €
2 + 2 10.04 €
2 + 1 4.86 €
2 2.87 €
1 + 2 5.4 €

U.K. EuroMillions rezultate e premte, 6 shtator 2019

10 13 22 40 48 2 5
Numbers Prize
5 + 2 Nuk ka fitues
5 + 1 186550.67 €
5 23699.79 €
4 + 2 1449.04 €
4 + 1 101.78 €
4 38.5 €
3 + 2 53.31 €
3 + 1 8.45 €
3 8.01 €
2 + 2 9.65 €
2 + 1 4.72 €
2 2.85 €
1 + 2 5.38 €

Tërheq janë në e premte dhe e martë.

Biletat mund të blihen në U.K..

Në U.K. EuroMillions lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 50.

Shanset për të fituar në U.K. EuroMillions

U.K. EuroMillions ka 13 nivelet çmimin.

 • Jackpot në U.K. EuroMillions është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 2 numrat bonus. Shanset janë 1 në 139838160.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 6991908.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 3107515.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 2 numrat bonus. Shanset janë 1 në 621503.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 31076.
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 13812.
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 2 numrat bonus. Shanset janë 1 në 14126.
 • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 707.
 • 9. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 314.
 • 10. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 2 numrat bonus. Shanset janë 1 në 986.
 • 11. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 50.
 • 12. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 22.
 • Çmimi më i vogël në U.K. EuroMillions është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore dhe 2 numrat bonus. Shanset janë 1 në 188.

Faqja zyrtare