Ukraine Megalot rezultate

362112.96 €

Jackpot Next

Luaj Ukraine Megalot Online

U.S. Mega Millions

169.2 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e shtunë, 20 prill 2019

5 15 19 22 39 40 4
Numbers Prize
6 + 1 Nuk ka fitues
6 Nuk ka fitues
5 + 1 2328.53 €
5 1164.27 €
4 + 1 12.72 €
4 6.35 €
3 + 1 1.24 €
3 0.63 €

Ukraine Megalot rezultate e mërkurë, 17 prill 2019

2 3 6 10 22 40 6
Numbers Prize
6 + 1 Nuk ka fitues
6 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 220.91 €
4 + 1 12.15 €
4 6.07 €
3 + 1 1.19 €
3 0.59 €

Ukraine Megalot rezultate e shtunë, 13 prill 2019

14 16 18 28 34 42 8
Numbers Prize
6 + 1 Nuk ka fitues
6 Nuk ka fitues
5 + 1 468.05 €
5 234.02 €
4 + 1 11.7 €
4 5.85 €
3 + 1 1.31 €
3 0.66 €

Ukraine Megalot rezultate e mërkurë, 10 prill 2019

19 25 30 33 37 41 4
Numbers Prize
6 + 1 Nuk ka fitues
6 Nuk ka fitues
5 + 1 313.31 €
5 156.66 €
4 + 1 12.03 €
4 6.01 €
3 + 1 1.38 €
3 0.69 €

Ukraine Megalot rezultate e shtunë, 06 prill 2019

1 4 7 34 35 40 5
Numbers Prize
6 + 1 Nuk ka fitues
6 Nuk ka fitues
5 + 1 786.41 €
5 393.21 €
4 + 1 18.31 €
4 9.16 €
3 + 1 1.37 €
3 0.69 €

Tërheq janë në e shtunë dhe e mërkurë

Biletat mund të blihen në Ukrainë dhe Online.

Në Ukraine Megalot lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 42.

Shanset për të fituar në Ukraine Megalot

Ukraine Megalot ka 8 nivelet çmimin.

  • Jackpot në Ukraine Megalot është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 52457860.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 5828651.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 242860.
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 26984.
  • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 5551.
  • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 616.
  • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 367.
  • Çmimi më i vogël në Ukraine Megalot është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 40.

Faqja zyrtare