Ukraine Super Loto rezultate

750835.05 €

Jackpot Next

Luaj Ukraine Super Loto Online

U.S. Mega Millions

215.1 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e shtunë, 08 dhjetor 2018

2 10 11 14 15 44
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 3389.34 €
4 24.2 €
3 0.79 €
2 0.32 €

Ukraine Super Loto rezultate e mërkurë, 05 dhjetor 2018

4 12 22 23 29 38
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 3135.01 €
4 35.31 €
3 0.88 €
2 0.32 €

Ukraine Super Loto rezultate e shtunë, 01 dhjetor 2018

5 9 21 22 33 47
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 Nuk ka fitues
4 22.71 €
3 0.75 €
2 0.31 €

Ukraine Super Loto rezultate e mërkurë, 28 nëntor 2018

7 11 22 28 33 39
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 623.85 €
4 11.74 €
3 0.68 €
2 0.32 €

Ukraine Super Loto rezultate e shtunë, 24 nëntor 2018

1 19 25 29 34 50
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 1677.63 €
4 19.42 €
3 0.85 €
2 0.32 €

Tërheq janë në e shtunë dhe e mërkurë

Biletat mund të blihen në Ukrainë dhe Online.

Në Ukraine Super Loto lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 52.

Shanset për të fituar në Ukraine Super Loto

Ukraine Super Loto ka 5 nivelet çmimin.

  • Jackpot në Ukraine Super Loto është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 20358520.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 73763.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1311.
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 67.
  • Çmimi më i vogël në Ukraine Super Loto është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 8.

Faqja zyrtare