Zvicra Llotaria rezultate

6.6 milion €

Jackpot Next

Luaj Zvicra Llotaria Online

Itali SuperEnalotto

171.2 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e shtunë, 15 qershor 2019

3 4 18 19 24 30 2
Numbers Prize
6 + 1 Nuk ka fitues
6 Nuk ka fitues
5 + 1 6748.27 €
5 894.01 €
4 + 1 138.08 €
4 66.38 €
3 + 1 21.37 €
3 8.81 €

Zvicra Llotaria rezultate e mërkurë, 12 qershor 2019

8 9 19 30 37 40 4
Numbers Prize
6 + 1 Nuk ka fitues
6 Nuk ka fitues
5 + 1 11335.65 €
5 897.23 €
4 + 1 128.71 €
4 66.49 €
3 + 1 22.12 €
3 8.66 €

Zvicra Llotaria rezultate e shtunë, 08 qershor 2019

3 9 14 24 36 38 5
Numbers Prize
6 + 1 Nuk ka fitues
6 Nuk ka fitues
5 + 1 6849.67 €
5 904.34 €
4 + 1 116.39 €
4 67.69 €
3 + 1 20.17 €
3 9.36 €

Tërheq janë në e shtunë dhe e mërkurë.

Biletat mund të blihen në Switzerland dhe Online.

Në Zvicra Llotaria lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 42.

Shanset për të fituar në Zvicra Llotaria

Zvicra Llotaria ka 8 nivelet çmimin.

  • Jackpot në Zvicra Llotaria është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 31474716.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 6294943.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 145716.
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 29143.
  • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 3331.
  • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 666.
  • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 220.
  • Çmimi më i vogël në Zvicra Llotaria është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 44.

Zvicra Llotaria është organizuar nga Swisslos - Faqja zyrtare