Austri Zahlenlotto rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 4 prill 2020.

15 18 38 73 85

Austri Zahlenlotto rezultate e enjte, 2 prill 2020.

07 21 28 67 83

Austri Zahlenlotto rezultate e martë, 31 mars 2020.

07 41 42 74 84

e shtunë, 28 mars 2020.

07 31 45 70 86

e enjte, 26 mars 2020.

17 23 59 69 81

Biletat mund të blihen në Austri. Tërheq janë në e shtunë, e enjte dhe e martë.

Në Austri Zahlenlotto lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 90.

Austri Zahlenlotto është organizuar nga win2day www.win2day.at