Austria Llotaria rezultate

991021.58 €

Jackpot Next

Luaj Austria Llotaria Online

U.S. Mega Millions

169.2 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e diel, 21 prill 2019

2 5 25 28 35 37 39
Numbers Prize
6 2.6 milion €
5 + 1 46941.82 €
5 1463.05 €
4 + 1 151.53 €
4 50.84 €
3 + 1 16.46 €
3 5.25 €
2 + 1 Nuk ka fitues
1 + 1 Nuk ka fitues
0 + 1 1.19 €

Austria Llotaria rezultate e mërkurë, 17 prill 2019

4 16 17 18 37 42 10
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 36572.45 €
5 1685.77 €
4 + 1 145.89 €
4 49.79 €
3 + 1 16.03 €
3 5.47 €
2 + 1 Nuk ka fitues
1 + 1 Nuk ka fitues
0 + 1 1.2 €

Austria Llotaria rezultate e diel, 14 prill 2019

8 19 24 29 44 45 12
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 34014.55 €
5 1250.79 €
4 + 1 128.4 €
4 49.21 €
3 + 1 13.15 €
3 5.28 €
2 + 1 Nuk ka fitues
1 + 1 Nuk ka fitues
0 + 1 1.2 €

Austria Llotaria rezultate e mërkurë, 10 prill 2019

3 14 26 27 28 30 20
Numbers Prize
6 3.7 milion €
5 + 1 30828.22 €
5 1077.88 €
4 + 1 142.09 €
4 41.64 €
3 + 1 14.9 €
3 4.67 €
2 + 1 Nuk ka fitues
1 + 1 Nuk ka fitues
0 + 1 1.19 €

Austria Llotaria rezultate e diel, 07 prill 2019

7 9 22 28 31 38 15
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 35539.67 €
5 1260.78 €
4 + 1 142.63 €
4 45.07 €
3 + 1 14.63 €
3 4.94 €
2 + 1 Nuk ka fitues
1 + 1 Nuk ka fitues
0 + 1 1.19 €

Tërheq janë në e diel dhe e mërkurë

Biletat mund të blihen në Austri dhe Online.

Në Austria Llotaria lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 45dhe 1 numrat bonus.

Shanset për të fituar në Austria Llotaria

Austria Llotaria ka 10 nivelet çmimin.

  • Jackpot në Austria Llotaria është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 8145060.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 1357510.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 35724.
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 14290.
  • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 772.
  • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 579.
  • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 48.
  • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 64.
  • 9. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 18.
  • Çmimi më i vogël në Austria Llotaria është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 16.

Austria Llotaria është organizuar nga win2day - Faqja zyrtare