France EuroMillions rezultate

76 milion €

Jackpot Next

Luaj France EuroMillions Online

U.S. Mega Millions

215.1 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e premte, 07 dhjetor 2018

11 17 26 37 48 1 10
Numbers Prize
5 + 2 Nuk ka fitues
5 + 1 293114.69 €
5 14372.55 €
4 + 2 4047.52 €
4 + 1 188.44 €
4 56.63 €
3 + 2 138.11 €
3 + 1 16.17 €
3 11.28 €
2 + 2 25.57 €
2 + 1 8.99 €
2 4 €
1 + 2 13.48 €

France EuroMillions rezultate e martë, 04 dhjetor 2018

19 20 21 42 45 8 9
Numbers Prize
5 + 2 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 48824.2 €
4 + 2 5306.98 €
4 + 1 193.27 €
4 80.19 €
3 + 2 125.46 €
3 + 1 15.45 €
3 14.37 €
2 + 2 21.64 €
2 + 1 7.78 €
2 4.69 €
1 + 2 11.07 €

France EuroMillions rezultate e premte, 30 nëntor 2018

3 10 12 23 26 1 12
Numbers Prize
5 + 2 Nuk ka fitues
5 + 1 125093.55 €
5 10085.41 €
4 + 2 3288.71 €
4 + 1 123.94 €
4 28.28 €
3 + 2 109.44 €
3 + 1 13.09 €
3 7.39 €
2 + 2 21.79 €
2 + 1 8.39 €
2 3.3 €
1 + 2 12.5 €

France EuroMillions rezultate e martë, 27 nëntor 2018

4 16 17 18 32 2 11
Numbers Prize
5 + 2 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 Nuk ka fitues
4 + 2 3506.02 €
4 + 1 161.47 €
4 57.84 €
3 + 2 110.7 €
3 + 1 14.14 €
3 11.15 €
2 + 2 20.31 €
2 + 1 7.76 €
2 3.99 €
1 + 2 10.95 €

France EuroMillions rezultate e premte, 23 nëntor 2018

5 8 25 26 30 3 10
Numbers Prize
5 + 2 Nuk ka fitues
5 + 1 202918.51 €
5 23630.95 €
4 + 2 2568.53 €
4 + 1 120.39 €
4 43.17 €
3 + 2 97.26 €
3 + 1 12.02 €
3 9.61 €
2 + 2 19.23 €
2 + 1 7.31 €
2 3.8 €
1 + 2 11.02 €

Tërheq janë në e premte dhe e martë

Biletat mund të blihen në Francë dhe Online.

Në France EuroMillions lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 50.

Shanset për të fituar në France EuroMillions

France EuroMillions ka 13 nivelet çmimin.

 • Jackpot në France EuroMillions është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 2 numrat bonus. Shanset janë 1 në 139838160.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 6991908.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 3107514.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 2 numrat bonus. Shanset janë 1 në 621502.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 31075.
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 13811.
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 2 numrat bonus. Shanset janë 1 në 14125.
 • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 706.
 • 9. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 313.
 • 10. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 2 numrat bonus. Shanset janë 1 në 985.
 • 11. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 49.
 • 12. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 21.
 • Çmimi më i vogël në France EuroMillions është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore dhe 2 numrat bonus. Shanset janë 1 në 187.

Faqja zyrtare