Gjermani Keno rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 14 dhjetor 2019.

20 22 24 29 30 31 32 33 37 40 43 49 50 55 56 58 59 63 64 66

Plus 5

1 7 0 2 2

Gjermani Keno rezultate e premte, 13 dhjetor 2019.

02 06 09 12 13 16 21 28 33 34 39 42 47 50 54 56 59 61 62 66

Plus 5

2 4 9 5 6

Gjermani Keno rezultate e enjte, 12 dhjetor 2019.

04 11 12 17 20 22 23 25 28 30 37 44 46 50 52 53 54 58 65 69

Plus 5

5 7 4 6 6

e mërkurë, 11 dhjetor 2019.

05 06 14 17 19 24 27 29 30 35 39 40 48 53 55 56 60 61 64 69

Plus 5

7 2 8 2 7

e martë, 10 dhjetor 2019.

01 03 11 12 16 19 20 23 24 27 29 37 38 39 40 45 49 59 64 70

Plus 5

4 3 9 9 6

e hënë, 9 dhjetor 2019.

03 08 11 12 14 15 27 28 29 30 32 38 41 42 44 46 51 54 57 69

Plus 5

6 4 1 1 7

e diel, 8 dhjetor 2019.

02 03 07 14 18 20 23 24 27 28 33 35 39 42 44 53 54 60 63 70

Plus 5

1 5 1 3 8

e shtunë, 7 dhjetor 2019.

02 12 19 21 22 27 33 38 39 42 43 44 50 53 54 58 61 62 63 65

Plus 5

7 9 8 1 5

e premte, 6 dhjetor 2019.

03 08 09 13 18 19 23 31 41 44 47 48 49 50 53 55 57 58 69 70

Plus 5

1 5 8 7 8

Biletat mund të blihen në Gjermani. Tërheq janë në e shtunë, e premte, e enjte, e mërkurë, e martë, e hënë dhe e diel.

Në Gjermani Keno lojtar zgjedh 20 numrat në mes 1 - 70.

Gjermani Keno është organizuar nga LOTTO.de www.lotto.de