Gjermani Llotaria rezultate

4 milion €

Jackpot Next

Luaj Gjermani Llotaria Online

U.S. Powerball

550.9 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e mërkurë, 20 mars 2019

4 9 19 40 44 47 3
Numbers Prize
6 + 1 Nuk ka fitues
6 760398.23 €
5 + 1 8640.84 €
5 2671.18 €
4 + 1 155.94 €
4 35.59 €
3 + 1 17.9 €
3 9.25 €
2 + 1 5.02 €

Gjermani Llotaria rezultate e shtunë, 16 mars 2019

10 14 20 22 39 46 1
Numbers Prize
6 + 1 8.4 milion €
6 2.5 milion €
5 + 1 19429.77 €
5 4749.51 €
4 + 1 306.16 €
4 58.8 €
3 + 1 31.3 €
3 13.3 €
2 + 1 5 €

Gjermani Llotaria rezultate e mërkurë, 13 mars 2019

15 19 20 33 34 36 5
Numbers Prize
6 + 1 Nuk ka fitues
6 Nuk ka fitues
5 + 1 15918.39 €
5 5476.45 €
4 + 1 247 €
4 62.8 €
3 + 1 23.37 €
3 13.18 €
2 + 1 4.99 €

Gjermani Llotaria rezultate e shtunë, 09 mars 2019

8 12 20 22 32 38 6
Numbers Prize
6 + 1 Nuk ka fitues
6 2.4 milion €
5 + 1 10006.85 €
5 3330.87 €
4 + 1 171.58 €
4 41.31 €
3 + 1 19.21 €
3 10.4 €
2 + 1 4.95 €

Gjermani Llotaria rezultate e mërkurë, 06 mars 2019

1 9 35 37 43 46 5
Numbers Prize
6 + 1 Nuk ka fitues
6 Nuk ka fitues
5 + 1 12775.72 €
5 6423.53 €
4 + 1 250.95 €
4 61.89 €
3 + 1 23.42 €
3 12.96 €
2 + 1 4.98 €

Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë

Biletat mund të blihen në Gjermani dhe Online.

Në Gjermani Llotaria lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 49.

Shanset për të fituar në Gjermani Llotaria

Gjermani Llotaria ka 9 nivelet çmimin.

  • Jackpot në Gjermani Llotaria është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 125854344.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 15731793.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 487807.
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 60976.
  • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 9291.
  • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1161.
  • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 510.
  • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 64.
  • Çmimi më i vogël në Gjermani Llotaria është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 68.

Gjermani Llotaria është organizuar nga LOTTO.de - Faqja zyrtare