Gjermani Plus 5 rezultate

rezultatet më të fundit e enjte, 24 qershor 2021.

 • 7
 • 0
 • 8
 • 0
 • 5

Gjermani Plus 5 rezultate e mërkurë, 23 qershor 2021.

 • 5
 • 1
 • 6
 • 9
 • 7

Gjermani Plus 5 rezultate e martë, 22 qershor 2021.

 • 5
 • 3
 • 4
 • 0
 • 4

Gjermani Plus 5 rezultate e hënë, 21 qershor 2021.

 • 5
 • 9
 • 6
 • 2
 • 6

e shtunë, 19 qershor 2021.

 • 6
 • 4
 • 2
 • 4
 • 4

e premte, 18 qershor 2021.

 • 2
 • 2
 • 7
 • 0
 • 9

e enjte, 17 qershor 2021.

 • 8
 • 8
 • 3
 • 8
 • 6

e mërkurë, 16 qershor 2021.

 • 0
 • 6
 • 9
 • 0
 • 3

e martë, 15 qershor 2021.

 • 7
 • 5
 • 6
 • 3
 • 9

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Gjermani. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte dhe e shtunë.

Në Gjermani Plus 5 lojtar zgjedh 5 numrat në mes 0 - 9.

Gjermani Plus 5 është organizuar nga Deutscher Lotto- und Totoblock (DLTB). Faqja zyrtare: www.lotto.de