Gjermani Super 6 rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 20 prill 2024.

 • 8
 • 3
 • 3
 • 8
 • 6
 • 9

Gjermani Super 6 rezultate e mërkurë, 17 prill 2024.

 • 7
 • 6
 • 2
 • 0
 • 0
 • 8

Gjermani Super 6 rezultate e shtunë, 13 prill 2024.

 • 6
 • 8
 • 7
 • 9
 • 1
 • 7

Gjermani Super 6 rezultate e mërkurë, 10 prill 2024.

 • 0
 • 1
 • 1
 • 3
 • 0
 • 8

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Gjermani. Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë.

Gjermani Super 6 është organizuar nga Deutscher Lotto- und Totoblock (DLTB). Faqja zyrtare: www.lotto.de

Shanset për të fituar në Gjermani Super 6

Në Gjermani Super 6 lojtar zgjedh 6 numrat në mes 0 - 9.

 • Jackpot në Gjermani Super 6 është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1000000.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 111111.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 11111.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1111.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 111.
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 11.