Holandë Lotto + Lotto XL rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 8 shkurt 2020.

3 8 9 13 19 39 26

Lotto XL

14 27 28 38 43 45 10

Holandë Lotto + Lotto XL rezultate e shtunë, 1 shkurt 2020.

4 12 17 27 33 43 24

Lotto XL

3 14 20 23 25 27 30

Holandë Lotto + Lotto XL rezultate e shtunë, 25 janar 2020.

2 11 17 21 25 43 20

Lotto XL

10 12 22 31 35 43 19

Biletat mund të blihen në Holandë. Tërheq janë në e shtunë dhe e martë.

Holandë Lotto + Lotto XL është organizuar nga Nederlandse Loterij www.nederlandseloterij.nl

Shanset për të fituar në Holandë Lotto + Lotto XL

Në Holandë Lotto + Lotto XL lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 45

  • Jackpot në Holandë Lotto + Lotto XL është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore.
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.
  • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore.
  • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.
  • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore.
  • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.
  • 9. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore.