Irlande Llotaria rezultate

4 milion €

Jackpot Next

Luaj Irlande Llotaria Online

U.S. Powerball

108.9 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e mërkurë, 14 nëntor 2018

1 8 14 15 45 47 32
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 2540.46 €
4 + 1 191.31 €
4 56.5 €
3 + 1 30.72 €
3 9.91 €

Irlande Llotaria rezultate e shtunë, 10 nëntor 2018

7 8 12 22 36 46 31
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 1703.19 €
4 + 1 163.16 €
4 50.74 €
3 + 1 25.87 €
3 8.96 €

Irlande Llotaria rezultate e mërkurë, 07 nëntor 2018

1 8 11 22 28 32 35
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 1164.21 €
4 + 1 146.28 €
4 34.06 €
3 + 1 26.05 €
3 7.02 €

Irlande Llotaria rezultate e shtunë, 03 nëntor 2018

1 5 6 12 22 46 33
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 45583.77 €
5 1296.2 €
4 + 1 169.9 €
4 42.97 €
3 + 1 26.98 €
3 7 €

Irlande Llotaria rezultate e mërkurë, 31 tetor 2018

6 15 20 29 38 44 41
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 2224.07 €
4 + 1 266.41 €
4 63.86 €
3 + 1 32.93 €
3 9.97 €

Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë

Biletat mund të blihen në Irlandë dhe Online.

Në Irlande Llotaria lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 47dhe 1 numrat bonus.

Shanset për të fituar në Irlande Llotaria

Irlande Llotaria ka 7 nivelet çmimin.

  • Jackpot në Irlande Llotaria është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 10737573.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 1789595.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 44740.
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 17895.
  • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 917.
  • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 688.
  • Çmimi më i vogël në Irlande Llotaria është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 55.

Faqja zyrtare