Itali Lotto results

2.8 milion €

Jackpot Next

Luaj Itali Lotto Online

U.S. Mega Millions

169.2 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e shtunë, 20 prill 2019

13 29 35 65 66
Numbers Prize
5 2.8 milion €
4 11832.42 €
3 240.4 €
2 11.4 €

Itali Lotto results e enjte, 18 prill 2019

17 24 33 70 85
Numbers Prize
5 2.8 milion €
4 11815.74 €
3 240.07 €
2 11.39 €

Itali Lotto results e martë, 16 prill 2019

11 26 27 38 45
Numbers Prize
5 2.8 milion €
4 11871.47 €
3 241.2 €
2 11.44 €

Itali Lotto results e shtunë, 13 prill 2019

4 29 47 52 65
Numbers Prize
5 2.8 milion €
4 11909.23 €
3 241.96 €
2 11.48 €

Itali Lotto results e enjte, 11 prill 2019

5 34 35 42 54
Numbers Prize
5 2.8 milion €
4 11842.63 €
3 240.62 €
2 11.4 €

Tërheq janë në e shtunë, e enjte dhe e martë

Biletat mund të blihen në Itali dhe Online.

Në Itali Lotto lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 90.

Shanset për të fituar në Itali Lotto

Itali Lotto ka 4 nivelet çmimin.

  • Jackpot në Itali Lotto është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 43949268.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 103167.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1217.
  • Çmimi më i vogël në Itali Lotto është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 43.

Faqja zyrtare